Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
loading hotfixes into program (plz help)
2009-04-04, 04:31 AM
Post: #1
loading hotfixes into program (plz help)
I am new to using this program. I have watched the two very instructive videos made to teach how diferent features are used. When I got to the part where Hofixes were being integrated into the xp source I notice that a script might have been used to load the KBs into the window for integration.
I couldn't tell.
Is there a script being used ? if there is, can someone tell where I can download it or How I can write one myself ?

Thank you
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2009-04-04, 10:49 AM (This post was last modified: 2009-04-04 10:50 AM by Vitali.)
Post: #2
RE: loading hotfixes into program (plz help)
Content of Start.cmd (is a simple txt file, copy & paste):
Code:
for %%a in ("%~dp0\Q*.exe") do cmd c/ "%%a" /Q
for %%a in ("%~dp0\KB*.exe") do cmd c/ "%%a" /passive /norestart

Vitali

[Image: wucdcreator.png]
[Image: winfuture.png]
[Image: mysoft.gif]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2009-05-24, 05:31 PM
Post: #3
RE: loading hotfixes into program (plz help)
(2009-04-04 10:49 AM)Vitali Wrote:  Content of Start.cmd (is a simple txt file, copy & paste):
Code:
for %%a in ("%~dp0\Q*.exe") do cmd c/ "%%a" /Q
for %%a in ("%~dp0\KB*.exe") do cmd c/ "%%a" /passive /norestart

Hotfix at start.cmd working not. One hotfix start but for comment stop. Two hotfix is not working. Help and thank Lukasek
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2009-05-26, 07:27 PM
Post: #4
RE: loading hotfixes into program (plz help)
for %%a in ("%~dp0\Q*.exe") do cmd c/ "%%a" /Q
for %%a in ("%~dp0\KB*.exe") do cmd c/ "%%a" /passive /norestart is not good!! Swirch /c is bad!!!!!!!!!!!!!

Excelent work Start.cmd !!!!
ECHO ON
for %%a in ("%~dp0\Q*.exe") do cmd /c "%%a" /Q
for %%a in ("%~dp0\KB*.exe") do cmd /c "%%a" /passive /norestart
shutdown -r
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2009-05-26, 08:26 PM
Post: #5
RE: loading hotfixes into program (plz help)
(2009-05-26 07:27 PM)lukasek Wrote:  for %%a in ("%~dp0\Q*.exe") do cmd c/ "%%a" /Q
for %%a in ("%~dp0\KB*.exe") do cmd c/ "%%a" /passive /norestart is not good!! Swirch /c is bad!!!!!!!!!!!!!

Excelent work Start.cmd !!!!
ECHO ON
for %%a in ("%~dp0\Q*.exe") do cmd /c "%%a" /Q
for %%a in ("%~dp0\KB*.exe") do cmd /c "%%a" /passive /norestart
shutdown -r
Sorry for my late post.

are you sure that "/passive /norestart" is wrong for kb* fixes ? which hotfix make a trouble?

and why is reboot is good ?

Vitali

[Image: wucdcreator.png]
[Image: winfuture.png]
[Image: mysoft.gif]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2009-05-27, 05:16 AM
Post: #6
RE: loading hotfixes into program (plz help)
Problem is your switch c/ It is bad. Good is c/. Switch /passive and /norestart is good.
Hi Lukasek
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2009-05-27, 06:59 PM
Post: #7
RE: loading hotfixes into program (plz help)
reboot is good of switch -r -t 0
shutdown -r -t 0
Tomorrow I am going to have new Start.cmd (Hotfix.cmd) for XP-Pro+ SP3 CZ version with hotfix of date 30.4.2009 and long name of hotfix. Than I publicate Start.cmd on this forum.
Lukasek
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2009-05-29, 06:47 PM
Post: #8
RE: loading hotfixes into program (plz help)
Hi Vitali, it is my new hotfix.cmd for long name hotfix of Microsoft, version XP-PRO-CZ+SP3. Default_XP.reg is tweaking register of http://www.blackviper.com/. All work very good!! For example from folder "Hotfix": WindowsMedia11-kb939683-x86-CSY.exe, WindowsXP-KB952004-x86-CSY.exe, etc.

@echo On
color 1F
for %%a in ("%~dp0\r*.exe") do cmd /c "%%a" /Q
for %%a in ("%~dp0\Q*.exe") do cmd /c "%%a" /Q
for %%a in ("%~dp0\W*.exe") do cmd /c "%%a" /passive /norestart
for %%a in ("%~dp0\I*.exe") do cmd /c "%%a" /passive /norestart
regedit.exe /s Default_XP.reg
RD /S /Q %systemdrive%\drivers
shutdown -r -t 0

Lukasek
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2009-08-06, 06:20 AM
Post: #9
RE: loading hotfixes into program (plz help)
For a cleaner installation, I replaced the switch passive switch quiet. Works very well all.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)